FB Pixel

Blue Fear

Filles Bleues, Peur Blanche

Et par på veiene i Provence. Nils kjører Flora til foreldrene sine for første gang når de blir overfalt. Mens hun blir tatt til fange, klarer han å flykte. I løpet av natten i furuskogen må hun erkjenne sin tvil.

MARIE JACOTEY, EN ROUGE ET LOLA HALIFA LEGRAND, EN BLEU, REALISATRICES DE BLUE GIRLS WHITE FEAR

Marie Jacotey, Lola Halifa-Legrand

Marie Jacotey (f. 1988, Paris, Frankrike) er en London-basert kunstner som ble uteksaminert med en MA i grafikk fra Royal College of Art, London i 2013 etter å ha fullført en DNSAD i 2011 fra École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs, Paris. I 2014 ble arbeidet hennes inkludert i Bloomberg New Contemporaries (ICA, London, Liverpool Biennial, Liverpool og Newlyn Art Gallery, Cornwall). Arbeidene hennes finnes i samlingen til Victoria & Albert Museum, London.

Etter en mastergrad i grafisk design ved Ecole Nationale Supérieure des Arts Décoratifs de Paris, studerte Lola Halifa-Legrand i London ved Royal College of Art frem til 2011. Hun flyttet tilbake til Paris i 2015 og begynte med grafisk designarbeid for Thames og Hudson, Victoria Wilmotte og Musée de Nîmes. Hun har opplæring ved École du Jeu, og jobber med sin første kortfilm, Julia Rouge.

 

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.