FB Pixel
NKD5 ASPECTS

Aspects

Rosa og Xenia er i et dysfunksjonelt forhold. Rosas usikkerhet gir næring til Xenias følelser av overlegenhet, en situasjon hun utnytter til det fulleste.

Originalt var Aspects et bestillingsverk av Øyunn, en performativ konsert med musikk og film, første gang fremført i sin helhet under Ultimafestivalen 2022.

NKD 5 Aspects - Caroline Johansen, Cassandra Niki

Caroline Johansen, Cassandra Niki (Art director), Siv Øyunn Kjenstad

Caroline Johansen er en improartist, skuespiller og regissør fra Alta. Hun startet sin impro-karriere i Oslo i 2009, og er fremdeles en del av ensemblet på Det Andre Teatret. I 2016 tok hu eksamen fra Westerdals Film & TV, og har regissert flere suksesskomedier, inkludert Sølvrekka, Hvite gutter, BABLO, Basic Bitch og KNEK.

Cassandra Niki er en indonesisk-amerikansk regissør som startet sin karriere som forfatter og ble beryktet for sin debutbok om ungdomskulturen i Jakarta. Etter at hun tok eksamen i fotografi i San Francisco, jobbet hun som fotograf og art director for ulike byråer og tech-selskaper. Etter flere år som regiassistent i Oslo skrev hun i 2021 kontrakt med Fantefilm for å fokusere på regikarrieren.

Siv Øyunn Kjenstad, også kjent som Øyunn, er en allsidig artist og trommeslager som lager uttrykksfull og ærlig musikk hvor hun spiller trommer, synth, rapper og synger. Hun har samarbeidet med en rekke artister og band, bl a Efterklang, Fallulah, Agnes Obel og Bugge Wesseltoft. Musikken hennes har blitt spilt i forestillinger ved Nationaltheatret, Dansens Hus og Det Kgl Teater (DK), hvor hun også har medvirket som skuespiller. Aspects er hennes debut som filmskaper.

Karoline Finnema er en frilans kinematograf som spesialiserer seg innen dokumentar, musikkvideo og live musikkprosjekter. Hun har en MFA i visuelt design fra Den norske filmskolen og en bachelor i TV og multimedia produksjon fra Universitetet i Stavanger.

 

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.