FB Pixel

As You Wish My Lady

As You Wish My Lady

My Lady liker det mørke, underjordiske rom. Vi har alle vært der, men ingen av oss kjenner veien. Vi venter på innsiden, kanskje vi berører hverandre. Hun åpenbarer seg først som lyden av klakkende støvletter og knuste fikenblader i en trapp, før støvlettenes lyd avtar og blir stille. Hun holder nok på å bestemme seg, eller kanskje hun gjorde det for flere dager siden. Jeg holder pusten, og håper.

SADIE LUNE

Jo Pollux, Sadie Lune

Jo Pollux er en queer femme fotograf og filmskaper hvis fokus er å utforske begjær, kink, historiefortelling og fantasi. Hennes unike visuelle uttrykk tok form i Paris etter hun møtte og fant inspirasjon i en gruppe kunstnere. hun studerte Arts and Communication ved kunstakademiet i Wien før hun flyttet til Berlin, hvor hun for tiden bor og arbeider.

Amerikanske Sadie Lune er en multimediakunstner og sexarbeider hvis arbeid krysser ulike disipliner og samarbeid. Hun bor i Berlin hvor hun arbeider som konsulent, skuespiller, instruktør, foredragsholder og visuell kunstner.
Hun har vunnet priser for sine kortfilmer og performancer, vært med i spillefilmer og queer-porno, stilt ut explicitwhore-positive arbeider i okkuperte hus og San Franciscos MOMA, og vist livmorhalsen sin internasjonalt. Hun skriver for ulike magasiner om tematikk rundt seksualitet, kjønn, intimitet, fruktbarhet, skeive familier og sexarbeid.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.