FB Pixel

Almost Forgotten

Quase Me Lembro

En kvinne går gjennom de flyktige barndomsminnene sine, mens hun prøver å gjenskape historien om huset der bestefaren hennes bodde. 

IKD Almost Forgotten - Dimitri Mihajlovic, Miguel Lima

Dimitri Mihajlovic, Miguel Lima

Dimitri Mihajlovic er en portugisisk regissør, animatør og post-produsent, basert i Porto og født i Serbia i 1990. Han ble uteksaminert fra Academy of Fine Arts ved Universitetet i Lisboa i 2012 med en grad i animasjon. I løpet av utdannelsen begynte han å jobbe på korte auteur-filmer, og var med som layout artist og animatør på produksjonen av Joana Bartolomeu sin film, M. I 2015 ble han med i animasjonsstudioet Bando à Parte (BAP), og har siden da deltatt i ulike prosjekter: Elo, Homem das Pernas Altas, Agouro, med flere.

Miguel Lima ble født i Lisboa i 1987. Han ble uteksaminert som kunstmaler ved Academy of Fine Arts i Lisboa og fikk Erasmus-stipend for ett år ved Academy of Fine Arts i Firenze. I 2016 flyttet han til Porto for å bli med i animasjonsstudioet til produksjonsselskapet Bando à Parte (BAP), hvor han ble en del av det kunstneriske teamet og bidro til utviklingen av flere prisbelønte filmprosjekter. For øyeblikket utvikler han både sine egne og kollektive prosjekter ved BAP, hvor han er den høyeste regissøren.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.