FB Pixel

Kortfilmfestivalen 2020 arrangeres digitalt​

Vi jobber nå med å skape en digital plattform for gjennomføring av årets festival.

På grunn av den pågående situasjonen med Covid-19 har vi tatt beslutningen om å gjennomføre den 43. Kortfilmfestivalen i Grimstad digitalt.

Slik vi i Kortfilmfestivalen vurderer situasjonen i samsvar med Folkehelseinstituttets anbefalinger, er en digital og virtuell festivalutgave i juni det eneste forsvarlige alternativet.

Til tross for skuffelsen vi opplever og deler med utallige andre festivaler, arrangører, organisasjoner, filmskapere og -elskere, og den øvrige globale bransjen, er vi samtidig svært heldige som får muligheten til å fortsette arbeidet med å gi dere en festival i et annet format.

– Vi arbeider nå med å finne den beste løsningen for en ny plattform. Selv om det er trist at vi ikke kan nyte sosialt samvær og gode opplevelser i og utenfor salene i Grimstad, vil vi tilrettelegge denne festivalopplevelsen på best mulig vis for å bringe sammen publikum, filmskapere og -bransje på nett. Vi gleder oss til å presentere årets festivalprogram for dere alle sammen, sier festivalsjef Anita Svingen.

Samarbeidspartnere

Institut francais de Norvege

Den norske ambassade i USA

Den norske ambassade i Storbritannia

Den spanske ambassaden i Oslo

Den Irske ambassaden i Oslo

Den portugisiske ambassade i Lisboa

Den tyske ambassade i Oslo

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.