FB Pixel

Kortfilmfestivalen 2020 arrangeres digitalt?

Vi jobber nå med å skape en digital plattform for gjennomføring av årets festival.

På grunn av den pågående situasjonen med Covid-19 har vi tatt beslutningen om å gjennomføre den 43. Kortfilmfestivalen i Grimstad digitalt.

The way we see the current situation, and in compliance with the Norwegian Institute of Public Health, moving the festival online in June is the only safe and responsible option.

Til tross for skuffelsen vi opplever og deler med utallige andre festivaler, arrangører, organisasjoner, filmskapere og -elskere, og den øvrige globale bransjen, er vi samtidig svært heldige som får muligheten til å fortsette arbeidet med å gi dere en festival i et annet format.

? Vi arbeider nå med å finne den beste løsningen for en ny plattform. Selv om det er trist at vi ikke kan nyte sosialt samvær og gode opplevelser i og utenfor salene i Grimstad, vil vi tilrettelegge denne festivalopplevelsen på best mulig vis for å bringe sammen publikum, filmskapere og -bransje på nett. Vi gleder oss til å presentere årets festivalprogram for dere alle sammen, sier festivalsjef Anita Svingen.

Partners

Institut francais de Norvege

Norway in the US

Norway in the UK

The Spanish Embassy in Oslo

The Irish Embassy in Oslo

The Portuguese Embassy in Lisbon

The German Embassy in Oslo

Receive our newsletter

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.