FB Pixel

Animasjonsverksted

Lag levende fantasidyr på Grimstad Bibliotek
Et verksted hvor vi lærer om tegning og animasjonsfilm sammen med illustratør og filmskaper Annette.

Deltakerne jobber med ulike tegneteknikker for å lage sitt eget fantasidyr, og vi lærer hvordan man lager animasjonsfilm med dyret. Det er et lekent og eksperimenterende verksted, med fokus på å bruke eget uttrykk og fantasi. Vi lærer om hvordan vi kan bruke dette i egne filmer, og hvordan fortsette med dette hjemme. Kursholder Annette Saugestad viser også fra animasjonsfilmer hun jobber med. Deltakerne vil få med seg figuren sin hjem, og få en link med filmen de lager tilsendt i etterkant.

Annette Saugestad er illustratør, animatør og barne- og ungdomsforfatter. Hun har skrevet og illustrert 6 bildebøker, laget flere animasjonsfilmer, og jobber som illustratør og animasjonsfilmskaper. Hun har ved siden av eget skapende arbeide, i 20 år, hatt ulike kurs, verksteder og undervisningsstillinger i animasjon og tegning ved kulturskoler, DKS, bibliotek, filmfestivaler mm.

https://www.lilledyret.no/

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.