FB Pixel

We All Go a Little Mad Sometimes - Horror-kortfilmer

Fredag    22:00    Pan

Med utgangspunkt i dette udødelige sitatet fra Norman Bates i Hitchcocks Psycho (1960) er scenen satt for hva dere kan forvente i kinomørket. Eller er den det?

Vi serverer skrekk og horror på flere plan; fra den lavmælte trusselen du ikke ser komme til utenomjordiske vesener det er umulig å unngå – her er noe for alle horrorfans der ute.

Anaconda

Etter å ha blitt catfisha inn i et seksuelt møte på nett, flykter en student fra en forferdelig visjon om en fremmed som kanskje vil utpresse ham med et opptak gjort uten samtykke.

Les mer

The Demons of Dorothy

Dorothy er en filmregissør og litt av en taper… En natt, med Heineken som drivstoff, går hun løs på manuset sitt, da en oppringning fra produsenten dreper stemningen

Les mer

I, Adonis

Nickys verden dreier seg om fitness, med målet om å bli større og sterkere. Men når skjulte barndomsminner dukker opp, begynner Nicky å miste kontrollen, og kroppsbesettelsen hans tar en usunn retning.

Les mer

In the Soil

Karolines liv blir snudd på hodet når faren hennes, Kjeld, manisk begynner å grave en grop i bakgården deres. De påfølgende dagene blir til et levende mareritt ettersom gropen blir til en grav og jorda,

Les mer

Orientation

En rik manns flyktige aksjerikdom og EKG går sin gang helt til hans dødsøyeblikk. Alt fra hans levetid nullstilles. Hva venter i det hinsidige?

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.