FB Pixel

Oslo/Fusion

Oslo/Fusion International Film Festival er Norges eneste filmfestival dedikert til historier om, av og for LGBTQIA+-miljøet.

Det er en av Norges eldste filmfestivaler, og fortsatt den største festivalen dedikert til å fremme mangfold, likestilling og utdanning gjennom underholdning, med filmvisninger, paneldiskusjoner og relaterte arrangementer.

Film er et unikt og kraftig medium som kan underholde, utdanne og skape forandring, alt på samme tid. I programmeringen ser vi etter nye perspektiver og refleksjoner i historier fra våre personlige eller felles liv og menneskelige opplevelser; filmer som utforsker og feirer mangfold i identitet, kjønn, etnisk og kulturell bakgrunn og seksualitet, eller utfordrer normer og vanlige oppfatninger i vårt globale samfunn.

Vi er stolte av å presentere dette utvalget av filmer vi vil ta med i vår kommende 31. utgave, 1.-10. oktober 2021.

For mer info og oppdateringer, se oslofusion.no og instagram.com/oslofusion

Trade Center

Stemmene til fem homofile menn som cruiset etter sex rundt World Trade Center på 1980- og 1990-tallet hjemsøker det rene, handelsdrevne landskapet som er det nylig ombygde Freedom Tower. 

Les mer

Between Men

En mann får et uventet besøk av partneren til sin avdøde sønn og blir konfrontert med sannheter som har vært usagt i årevis.

Les mer

God’s Daughter Dances

En transseksuell kvinnelig danser, Shin-mi, får en oppfordring fra Military Manpower Administration om å delta på militærtjenesteeksamen.

Les mer

LOVEMETENDER

To festkledde kvinner foran en dør. Selv om en av dem er skadet og fortvilet, nekter hun å ta imot hjelp fra den andre kvinnen.

Les mer

Just a Guy

En animert dokumentarfilm om kjærlighet. Tre kvinner deler detaljer av deres kjærlighet, tiltrekning og forhold til Richard Ramirez: En seriemorder og voldtektsmann de kontaktet etter at han ble dømt.

Les mer

Heaven Reaches Down to Earth

Etter at Tau kommer til en erkjennelse om hans seksualitet, setter det i gang en kaskade av tanker og følelser – ingenting vil noen gang bli det samme igjen.

Les mer

GRRRL

Seksuelle overgrep er en del av hverdagen. Zoe og vennene hennes bestemmer seg for å gjøre noe med det. Om natten drar de ut for å bringe kvinner trygt hjem. 

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.