FB Pixel

JADE HÆREM AKSNES er regissør og manusforfatter, utdannet Master of Fine Arts i filmregi fra det prestisjetunge American Film Institute (AFI). Hun har utmerket seg med regi og manus på en rekke prisbelønte kortfilmer, bl.a. Det lyse mørket, Kontrolløren og Golden Thread som har blitt valgt ut til 75 internasjonale filmfestivaler og vunnet 18 priser. Det lyse mørket var også kandidat til Oscar for Best Live Action Short Film 2019 med Oscarkampanjetilskudd fra Norsk Filminstitutt, og ble utvalgt til Norsk Filminstitutts Film Collection 2019-2020. Hun arbeider nå med utviklingen av sitt første spillefilmprosjekt.

GEIR FJERMESTAD ROLANDSEN er klipper, opprinnelig fra Bryne, nå bosatt i Oslo. Han ble uteksaminert fra Den norske filmskolen i 2018 og jobber med både fiksjon og dokumentar. Han har klippet en rekke kortfilmer og dokumentarer, blant annet Nattrikken som vant Filmkritikerprisen 2020, og Kuksvanen som ble vist samme år. I årets utgave har han klippet Fortellinger fra dusjen i dokumentarprogrammet.

MONJA WIIK er rekvisitør på film- og TV-produksjoner. Hun begynte karrieren sin som kostymør, og er utdannet ved Nordland Kunst- og Filmskole og Statens Kunstakademi. Utvalgte filmer er Hodejegerne, Blind, 90 minutter og Verdens verste menneske. Av TV-serier har hun jobbet på blant annet Valkyrien, Okkupert og Lykkeland

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.