FB Pixel

Lisa Ogdie, Sundance Film Festival, presenterer

Vår festival:
The Sundance Film Festival finner sted hvert år i Utah, USA. Festivalen bringer de mest originale historiefortellerne sammen med det mest eventyrlystne publikummet for sitt årlige program av spille- og dokumentarfilm, installasjoner, opptredener, paneldiskusjoner og musikk. Siden 1985 har hundrevis av filmer lansert på festivalen mottatt kritikerros, kommersiell distribusjon, og nådd publikum verden over.

Våre kortfilmer og programmering:
Kortfilmprogrammet settes sammen av et team på ti programmerere som ser hver hvert eneste av de 8.000 bidragene som sendes inn hvert år. Under 2018-festivalen presenterte vi fem kortfilmprogram, i tillegg til kortfilmprogram i seksjonene for dokumentar, animasjon og midnattsvisninger, samt en håndfull titler som ble vist foran langfilmer. Alle kortfilmene er med i konkurransen om jurypriser.

Vårt utvalg:
Filmene som presenteres er satt sammen av Sundances kortfilmprogrammerer Lisa Ogdie. De gir en liten smak på 2018-katalogen, inkludert tankevekkende dokumentarer, vakker animasjon, og grensesprengende fortellinger. I tillegg til nye amerikanske talenter inneholder programmet også sterke bidrag fra India, Canada og Spania.

Programmet starter med Counterfeit Kunkoo, et humoristisk blikk på en kvinne som sliter med sosiale restriksjoner rundt sitt kjønn. Baby Brother er en personlig og følelsesladet historie om en mann og hans familie.
Agua Viva er et portrett av en kvinne som arbeider og tilpasser seg i en ny kultur. For Nonna Anna utforsker komplekse familieforhold og hvordan vår oppfattelse kan overraske oss. Don’t Be A Hero er basert på en sann historie, og fanger opp ensomheten og kjedsomheten hos en kvinne som drives mot stupet, mens en kvinnes kamp i sin daglige rutine fanges opp med fengslende autentisitet i Matria.

Vår neste utgave: 24. januar til 3. februar, 2019
www.sundance.org

Lisa Ogdie er kortfilmprogrammerer for Sundance Film Festival og Membership & Talent Development Manager for BAFTA Los Angeles. Hun har programmert kortfilmer for Sundance siden 2009 og valgt ut filmer fra over 8.000 innsendte bidrag. Hun har vært moderator for Q&As og paneler for BAFTA Los Angeles, Sundance, Toronto filmfestival og den amerikanske paviljongen i Cannes.

Med et våkent øye for film har Ogdie også sittet i mange festivaljuryer, inkludert SXSW, Asiana International Short Film Festival i Seoul, Rushes Soho Shorts Festival, Shnit International Shortfilmfestival i Sveits, samt The Smalls Film Festival i London.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.