FB Pixel

Den 44. Kortfilmfestivalen – en tretrinnsrakett. Lokal, digital og i Grimstad!

Etter en populær heldigital festival i 2020 utvider i år Kortfilmfestivalen tilbudet med både lokale visninger, digital festival for alle og nettverksbygging for filmskapere i Grimstad.

Kortfilm til folket!
Den 44. utgaven av Kortfilmfestivalen går av stabelen 9. – 13. juni. Tross usikkerheten rundt smittesituasjonen planlegger Kortfilmfestivalen å gi publikum en ordentlig festivalfølelse og en etterlengtet mulighet til å samles i trygge rammer, sier festivalleder Anita Svingen.
Årets Kortfilmfestival arrangeres derfor som en tretrinnsrakett:

1 – Kortfilmfestival lokal
Publikum over hele landet inviteres til lokale visningsarenaer for felles festivalopplevelser. Kortfilmfestivalens norske konkurranseprogram vises på utvalgte cinematek og kinoer; Kirkenes, Tromsø, Bergen, Sandnes, Kristiansand, Grimstad, Lillehammer, Vega og bakgården til Barbosa Film for å nevne noen. Full liste over steder du vil kunne se og diskutere kortfilm annonseres snart.

2 – Kortfilmfestivalen digital
Det populære tilbudet fra fjoråret videreføres, tilgjengelig for alle i Norge og akkrediterte gjester fra utlandet! Fra din egen sofa kan du strømme konkurranseprogram, spesialprogram, samt samtaler med filmskapere eller unike mesterklasser.

3 – Filmskapere samles i Grimstad
Filmskaperne i Kortfilmfestivalens konkurranseprogram samles i Grimstad for workshops, regissørsamtaler og nettverksbygging. Igjen håper Kortfilmfestivalen å kunne dele ut årets gjeve Gullstolpriser i sørlandsbyen festivalen hører hjemme.

– Vi i Kortfilmfestivalen gleder oss til å kunne vise det beste og ferskeste av kortfilm over hele landet både på fysiske visninger og som digital festival. Så håper vi selvsagt å kunne samle filmskaperne i Grimstad, hvor vi hører hjemme, sier festivalleder Anita Svingen.

For mer informasjon og akkreditering ta kontakt med johanne@kortfilmfestivalen.no

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.