FB Pixel

Voyager

Partybuss-sjåføren Camila har en merkelig besettelse med kundene, som om de er en refleksjon av hennes manglende evne til å integreres i samfunnet. En kveld finner hun en boks med piller, og etter å ha tatt dem transporteres hun ut av sitt fysiske selv.

Pablo Pagán

Pablo Pagán er en regissør, forfatter og produsent fra Valencia. Som 16-åring regisserte og produserte han sin første kortfilm, Pawns (2017), som ble vist på  festivaler over hele verden og vant pris for beste internasjonale kortfilm på The All American High School Film Festival i New York, verdens største studentfestival. Etter filmdebuten gjennomførte han et filmprogram ved ESCAC og programmerte for Manises International Fantastic Film Festival. Hans seneste film, Voyager har blitt vist på noen av verdens største sjangerfestivaler, inkludert Screamfest Los Angeles og Brussels International Fantastic Film Festival, og mottok publikumsprisen fra den 23. Landshut Film Festival.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.