FB Pixel
Paukhofstrasse-Still_11

Paukhofstrasse

På en høyde, skjult av høye trær, står en modernistisk bygning. Er det et bolighus, et feriehus eller en bunker? Bygningen med sine flatt skimrende overflater og mørke rom ble bygget i 1968/69 av arkitekten Friedrich Binder og ble bebodd av ham og hans kone. Ifølge historien forlot fru Binder aldri kjelleren mer etter at mannen hennes gikk bort. Etter enkens død sto huset tomt i flere år.

Hannahlisa-Kunyik_Director_1

Hannahlisa Kunyik

Hannahlisa Kunyik er en billedkunstner bosatt i Wien. Hun jobber med performance, installasjon, film og video, foto, språk og print. Hun hadde separatutstillinger på MOM Art Space, Hamburg, What keeps me alive, og på VIN VIN Gallery, Vienna, Great Wall Something, 2019. For arbeidet sitt har hun mottatt priser som Start-Stipendium for Media Art, Shanghai residency grant og Ö1 Talentestipendium. Verkene hennes er representert i Wien Museumssamling, i delstatssamlingene til Niederösterreich og i private samlinger.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.