FB Pixel

Knus meg

Knus meg

Mansours kjærlighet til bestevennen Andreas settes på prøve når den strengt religiøse faren hans vil ta ham med til hjemlandet for å gifte ham bort.

KNUS MEG_regissør Irasj Asanti

Irasj Asanti

Irasj Asanti er en prisbelønnet filmregissør. Han ble utdannet som skuespiller ved Nordic Black Theatre School i Oslo, og jobber for tiden som regissør, forfatter og skuespiller. Han har spilt i en rekke norske filmer, har skrevet og regissert flere kortfilmer som har blitt vist på festivaler og TV over hele verden. I 2015 regisserte han spillefilmen Høvdinger, som i 2017 ble nominert til Kanonprisen, og hans seneste kortfilm, Sand, var i 2021 med i konkurranse ved Oscar-kvalifiserende Kortfilmfestivalen og Chicago International Children’s Film Festival, og så langt i 2022 har den vunnet to internasjonale filmpriser. Knus meg er vinner av Blikks publikumspris, Oslo/Fusion International Film Festival 2019.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.