FB Pixel
NKD5 Hvorfor er du svart?

Hvorfor er du svart?

Hvorfor er du svart?

Somaliske Isak er i midten av tyveårene. Han jobber på et pleiehjem, og her møter han 92-årige Ingunn. Hun har demens, og under deres første møte spør hun: Hvorfor er du svart? Og gjennom dette absurde og brutale spørsmålet tar et vennskap form.

NKD5 Hvorfor er du svart_Julie Skaufel

Julie Skaufel

Julie Skaufel er regissør, manusforfatter og showrunner. Hun har en bachelorgrad som skuespiller og studerte videre film i Los Angeles. Siden hun flyttet tilbake til Oslo har hun utviklet egne prosjekter for film og tv gjennom sitt selskap Onkel Film og som medeier i Bifrost Media. Hun jobber også med utvikling av nye konsepter for scenen.
Hun skrev to sesonger av Netflix-serien HJEM TIL JUL, den mest sette norske tv-serien på verdensbasis, og skriver for tiden på serien EVY OG ALLTID som skal vises på NRK høsten 2022. Hun skriver også på en bok med arbeidstittel «Superbestemor», som skal slippes våren 2022 og deretter filmatiseres for premiere i 2023.
Skaufel representeres av Global Ensemble Agency.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.