FB Pixel

Gede Vizyon

Gede Vizyon tar publikum med på en uvanlig omvisning av kirkegården ved Port-au-Prince. Noe løper løpsk gjennom labyrintstrukturen på kirkegården og fanger opp bilder og lyder på ferden sin. Hougan Jean-Daniel Lafontant svarer med å lage spoken-word poesi, mens Mambo Jacqueline synger religiøse hymner. 

Marcos Serafim, Jefferson Kielwagen, Steevens Simeon

Zé Kielwagen, fra Brasil, er en artist og forsker. Hans artistiske praksis er best beskrevet som intervensjon eller sosial kunst. Han underviser i skulptur og kunsthistorie ved Rensselaer Polytechnic Institute i New York. Marcos Serafilm, også fra Brasil, er en artist og forsker som jobber innen film, video og lyd, på tvers av teatralske forestillinger og galleriinstallasjoner. Han er assisterende professor i fotografi, video og bildebehandling ved Universitetet i Arizona. Stevens Simeon, fra Haiti, er en visuell artist som jobber med fotografi og video. Arbeidet til de tre har blitt vist på festivaler i flere land. 

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.