FB Pixel

Gede Vizyon

Gede Vizyon tar publikum med på en uvanlig omvisning av kirkegården ved Port-au-Prince. Noe løper løpsk gjennom labyrintstrukturen på kirkegården og fanger opp bilder og lyder på ferden sin. Hougan Jean-Daniel Lafontant svarer med å lage spoken-word poesi, mens Mambo Jacqueline synger religiøse hymner. 

Gede Vizyon - regissører

Marcos Serafim, Jefferson Kielwagen, Steevens Simeon

Zé Kielwagen, fra Brasil, er en artist og forsker. Hans artistiske praksis er best beskrevet som intervensjon eller sosial kunst. Han underviser i skulptur og kunsthistorie ved Rensselaer Polytechnic Institute i New York. Marcos Serafilm, også fra Brasil, er en artist og forsker som jobber innen film, video og lyd, på tvers av teatralske forestillinger og galleriinstallasjoner. Han er assisterende professor i fotografi, video og bildebehandling ved Universitetet i Arizona. Stevens Simeon, fra Haiti, er en visuell artist som jobber med fotografi og video. Arbeidet til de tre har blitt vist på festivaler i flere land. 

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.