FB Pixel

Bystander

Roger, en elsket basketballtrener, er på vei til jobb, og bærer stolt på en konfekteske som kunngjør fødselen til sønnen sin. Turen hans blir forstyrret når han blir vitne til en forferdelig voldshandling på gaten. Han observerer uten å gripe inn, han prøver ikke å hjelpe. Rogers vei ned i skammen begynner der. Når han navigerer mellom elevene og kollegene, tar imot gratulasjonene deres og tilbyr dem sjokolade, blir skyldfølelsen dypere. Hvert møte gir en ny oppdatering om offerets tilstand, hendelsen er overalt i nyhetene. Ved dagens første trening er Roger en knust mann, livredd for å møte tenåringene som forguder ham.

Rachel Aoun

Rachel Aoun

Rachel Aoun er en prisvinnende libanesisk filmfotograf og regissør. Nylige arbeider inkluderer Al Rawabi School For Girls, en Netflix originalserie, og den kritikerroste spillefilmen Farha av Darin J. Sallam, som hadde premiere på TIFF 2021-utgaven. Som filmfotograf filmet hun Mahbas av Sohpie Boutros, The Last Friday av Yahya Al Abdallah og Yanoosak av Elie Khalife. Bystander er mottaker av et produksjonsstipend fra både Doha Film Fund og The Culture Resource.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.