FB Pixel
NKD - Brouillarta

Brouillarta

Elliot (10) tilbringer sommeren hos besteforeldrene i Baskerland i Frankrike. Som norsk sliter han med å passe inn slik som sine skarpe franske søskenbarn. Mens han observerer det brutale landskapet og den mystiske landsbyen, vokser angstfølelsen. Og hvem er Brouillarta? Verdenspremiere

NKD - Ingvild Søderlind

Ingvild Søderlind

Ingvild Søderlind er en prisvinnende manusforfatter og regissør. Hennes gjennombruddsfilm Jenny hadde premiere ved Berlinale i 2011, og i 2020 gjorde hun sin spillefilmdebut med filmen Alle utlendinger har lukka gardiner, et humoristisk og poetisk portrett av en ung jentes første opplevelse av kjærlighet. Søderlinds filmer med unge kvinner utfordrer ofte portretteringen av kvinners seksualitet og stereotype oppfatninger. Søderlind har også brukt sine egne barn i roller som utforsker kompleks søskenkjærlighet med mørke undertoner. Hun regisserer med en bevissthet rundt sosial status og levekår, vakkert og følsomt, med et ofte drømmende og subjektivt synspunkt.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.