FB Pixel
An Encounter

An Encounter

Fritt etter en novelle av James Joyce følger An Encounter Stephen og Jay (13) en dag de skulker skolen. Jay er en gutt Stephen anser for å være under ham. Paret er nervøse for å bli oppdaget og holder seg i utkantene, langs kanalen og gjennom de anonyme havneområdene til ettermiddagen bringer dem i gresset ved kysten av Irishtown. Mens de ligger gjemt i gresset, nærmer det seg en fremmed mann. Det som utspiller seg med denne mannen skremmer Stephen, og er noe han aldri vil glemme.

Kelly Campbell

Kelly Campbell

Kelly Campbell er en irskfødt skuespiller, forfatter og førstegangsregissør. Karrieren hennes innen teater begynte i 1999 da hun grunnla Cafe Theatre i Dublin. Som skuespiller har filmene hennes blitt vist hos Sundance, Berlinale, Venezia, Toronto, Tribeca og San Sebastián. Kelly er nylig ferdig med sin debutfilm som regissør, An Encounter, som er en tilpasning av James Joyces Dubliners.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.