FB Pixel

Åpent idéverksted for filmskapere

Har du en kortfilm på gang? Da kan du få førsteklasses veiledning på et eget idéverksted under Kortfilmfestivalen.  

En vitamininnsprøytning til ditt neste kortfilmprosjekt! Slik reklamerer Anniken Fjesme og Guro Ekornholmen for idérommet de arrangerer under årets festival. I samarbeid med talentutviklingsprogrammet Mediefabrikken inviterer de filmskapere til en egen jobbeøkt for å utvikle ideer. Verktøykassa står på vid gap: Det kan handle om å jobbe fram filmens karakterer, finne den rette visualiteten, fokusere på manus og finne vendepunkter eller struktur, eller heve blikket og snakke om selve intensjonen med filmen. Verkstedet foregår også som en utveksling der deltakerne kan lære av hverandre. 

Utlysningen er åpen, og gjelder både filmskapere som har med film i årets program, og andre interesserte. Verkstedet foregår digitalt via Zoom, fredag 11. juni kl 10.00-12.30. Påmelding må skje innen mandag 7. juni – skriv maks en halv side om deg selv og ideen du jobber med, og send til annikenf@viken.no.

Om kursholderne: Guro Ekornholmen er filmregissør, utdannet fra Den norske filmskolen og Nordland kunst- og filmhøgskole. Anniken Fjesme er filmregissør, utdannet fra New York University. Begge jobber som veiledere for kort- og dokumentarfilm ved Mediefabrikken.

Guro Ekornholmen og Anniken Fjesme fra Mediefabrikken leder idéverksted under årets Kortfilmfestivalen-utgave.

Mer om manus: 4 x norsk

Om du er på jakt etter inspirasjon, husk også å få med deg fire av Norges fremste film- og serieskapere snakke om sine manusskriveprosesser i en egen fagprat, lørdag 12. juni kl. 12.00. Arrangementet strømmes live, og i panelet i vårt festivalstudio sitter  Linn-Jeanethe Kyed (Rådebank), Yngvild Sve Flikke (Ninjababy), Guro Bruusgaard (Han), og Itonje Søimer Guttormsen (Gritt).

Itonje Søimer Guttormsen, Yngvild Sve Flikke, Linn-Jeanethe Kyed og Guro Bruusgaard.
Nyhetsbrev i footer

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to send out newsletters. You can unsubscribe at any time by clicking on a link in the email.