FB Pixel
Photo_9_Tank_Fairy___8

Tank Fairy

桶妝仙女

I Taiwan er «song wa si de» arbeidere som rutinemessig leverer gasstanker til gateselgere og gamle boligbygg. Den magiske Tank Fairy leverer tankene sine ulikt noen andre – med stil, stiletter og en god dose glitter. Hennes ankomst kaster om på livet til Jojo, en ensom tiåring som drømmer om dansing og drag. Utstøtt av klassekamerater og misforstått av sin strenge alenemor blir Jojo inspirert til å leve fritt av sin fandenivoldske, propanfylte gode fe.

Tank Fairy er en musikalsk ekstravaganza som oppmuntrer oss alle til å omfavne vårt autentiske selv.

Erich Rettstadt 雷利

Erich Rettstadt 雷利

Erich er en queer amerikansk filmskaper og teaterkunstner hvis arbeid vektlegger inkludering og eskapisme. Har BFA i filmproduksjon fra New York University og MFA i Writing for Screen & TV fra University of Southern California. Hans kortfilm State Debate ble tildelt Panavision New Filmmaker Grant og spilte en rekke festivaler. I 2017 mottok Erich et stipend fra Taiwans utdanningsdepartement for å studere mandarin ved National Taiwan University. Erich og hans partner Tai bor i Taipei og utvikler Tank Fairy til en musikalsk komedieantologiserie.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.