FB Pixel

Spinning

En dusj er våt og veldig privat. Men alt dette endres når lysene slukkes. Grensene flyttes og tre kvinner føler seg ikke lenger så nakne i mørket.

Dual of the senses_Heidi Arnesen

Heidi Arnesen

Heidi Arnesen har lang erfaring fra TV-bransjen både som produsent og regissør. Som regissør laget hun en rekke kortfilmer under studier og arbeid i San Francisco. 

I 1998 debuterte hun som spillefilmregissør med komedien Some Prefer Cake og tilbake i Norge regisserte hun i 2007 kortfilmen Spinning, som vant priser ved blant annet NYC Short Film Festival og Skeive Filmer (nå Oslo/Fusion). Hun har regissert og produsert tv-serier som Hotel Cæsar, Alt for Rognan, Kjendisbarnevakten og Den magiske kroppen. Hun er partner i Cylinder Production AS siden 2015 og lager kortfilmer og informasjonsfilmer for stat og næringsliv. Deres siste produksjon, Nattrikken, har vunnet flere priser, inkludert Kritikerprisen under Kortfilmfestivalen 2020 og publikumsprisen under Oslo/Fusion samme år. Den vises i juni 2022 på Tribeca Film Festival i New York.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.