FB Pixel
Sort of Grown Up

Sort of Grown Up

Erwachsen oder sowas

Sommeren 2019 i Berlin, to år før eksamen. Med utsikt over hustakene i byen, funderer Aimee og Anissa på livet. Når er du egentlig voksen? Hvordan kan du ha god sex? Hva er planen etter endt utdanning? Lea sliter med de samme spørsmålene, og har heller ingen anelse om fremtiden. Foreløpig går hun på skolen og jobber i et supermarked ved siden av. Det er bare på dansegulvet 18-åringen føler seg helt fri.

Ved å bli med Aimee, Anissa og Lea til kiosken, innsjøen og gjennom gatene i Berlin, gir denne observerende dokumentaren et intimt innblikk i verdenen til tre unge kvinner som står på terskelen til voksenlivet.

Marlena Molitor

Marlena Molitor

Marlena Molitor ble født i 1994 nær Stuttgart. I 2013 begynte hun å jobbe for filmproduksjonen Big World Cinema og Encounters Documentary Film Festival i Cape Town. Hun begynte studiene i dokumentarfilmskaping ved University of Television and Film Munich i 2016. Hennes dokumentarfilmer Február (2017) og Prohlis (2019) har vunnet flere priser og har blitt vist på internasjonale festivaler.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.