FB Pixel
SP Som en flamingo

Som en flamingo

Som en flamingo

En stilistisk filmrapport fra et familieliv i isolasjon under koronakrisen 2020.

Rett før koronapåsken, 2020 ble regissøren invitert av Viken Filmsenter til å lage en visuell stemningsrapport fra eget isolasjonsliv. Filmen er et resultat av et enkelt visuelt konsept som fanger bruddstykker fra en hverdag i unntakstilstand. Filmen ble laget med det som var tilgjengelig innenfor husets fire vegger. Det vil bli gjort noe mer lydetterarbeid på filmen.

Lilja Ingolfsdottir

Lilja Ingolfsdottir

Lilja Ingolfsdottir er utdannet manusforfatter og regissør fra The London Film School, samt FAMU, den tsjekkiske filmskolen i Praha. Hun har skrevet og regissert nærmere 20 kort- og novellefilmer, både for norske og utenlandske produksjonsselskaper. Hun utforsker ofte grenselandet mellom klassisk drama og kunstfilm. I 2020 hadde hun sin første separatutstilling som filmkunstner ved Akershus kunstsenter. Gjennom talentprogrammet ”Filmskapere” med Oslo Pictures utvikler hun for tiden både langfilm og TV-serie.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.