FB Pixel
NKD3 sand

Sand

Sand

9-åringen Aso og familien hans lever i en fattig by i nord-Irak. Landet er under angrep av IS og hverdagslivet preges av vold og drap. Når han og søsteren blir forlatt av moren når hun går inn i militæret, legger de ut på en tøff reise gjennom ørkenen for å finne en flyktningeleir. Vi følger flukten gjennom barnas øyne.

Irasj Asanti

Irasj Asanti

Irasj Asanti er en prisbelønt filmregissør. Han har skuespiller-utdannelse fra Nordic Black Theatre School i Oslo, har spilt i en rekke norske filmer, og jobber nå som regissør, forfatter og skuespiller. Asanti har skrevet og regissert flere kortfilmer som er vist på festivaler og TV over hele verden. Spillefilmen Høvdinger ble nominert til Kanonprisen og vist på kino, mens hans forrige kortfilm Knus meg vant Blikks publikumspris under filmfestivalen Oslo/Fusion i 2019 og er også med i den kulturelle skolesekken 2021. På årets festival konkurrerer han om Gullstolen med sin nye kortfilm Sand. For tiden jobber han med kortfilmen Alina som filmes i august 2021, og med en action/thriller spillefilm i utvikling, begge støttet av NFI.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.