FB Pixel
Regissøren

Regissøren

Regissøren

En nyutdannet kvinnelig regissør ønsker å sette opp en afro-futuristisk forestilling med sin teatergruppe på Nationaltheatret. Hun er invitert til å pitche prosjektet sitt for teatersjefen, men møtet går ikke som planlagt. Hun forstår raskt at den kunstneriske lederen er mer interessert i hva hun representerer enn hva hun har å si.

Ingrid Liavaag, Linda Gathu

Ingrid Liavaag, Linda Gathu

Ingrid Liavaag er en norsk kunstner, regissør og skuespiller. Hun jobber innen film og scenekunst og i krysningspunktet mellom scenekunst, film og videoinstallasjon. I 2021 fullførte sin mastergrad med fordypning i film og scenekunst ved kunsthøgskolen i Oslo. Hun har laget flere kortfilmer vist ved festivaler nasjonalt og internasjonalt og jobber for tiden med sin første spillefilm. Hun er medgrunnlegger av filmkollektivet Peggy Høy og det tverrfaglige scenekunst kollektivet LiLiRe.

Linda Gathu er en skuespiller, regissør og manusforfatter basert i Norge og Storbritannia. Hun er utdannet ved The Royal Central School of Speech and Drama og ved Kunsthøgskolen i Oslo. Arbeidet hennes er bestilt av Nationaltheatret og hun er for tiden dramatiker i residens ved Dramatikkens hus.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.