FB Pixel
Photo_4_Paradis_04_festival

Paradis

Paradis

En gruppe barn gjemmer seg i gamle bunkere ved kysten og forbereder seg på krig. Foreldrene deres ble gitt paradis, men har alle skylden for ødeleggelsen. De tegner opp fremtidsvisjoner om hvordan jorden skal reddes. Visjonene deres blir mørkere ettersom gruppen forbereder seg på å føle smerten foreldrene deres forårsaker. Sju år gamle Dagny nærer fortsatt et lite håp om at moren hennes vil forstå, at hun vil lytte.

Alexander Armas Kereklidis Turpin

Alexander Armas Kereklidis Turpin

Alexander Armas Kereklidis Turpin (1989) er en gresk-svensk regissør med base i Norge. Han ble uteksaminert i filmregi ved Norges filmskole i Lillehammer i juni 2016 med Generation Mars som ble nominert som finalist til 43. Student Oscars Awards, finalist ved Golden Eagle, valgt til CILECT-prisen og vist på over 20 anerkjente kortfilmfestivaler. Hans nye kortfilm Paradis er en mørk og emosjonell reise som kritiserer Norges makt og skyld i dagens debatt om klimaendringer.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.