FB Pixel
Over vannet

Over vannet

Over vannet

Mye endret seg etter at Jenny overlevde terrorangrepet på Utøya, men naturen var den samme som alltid. Når hun er fanget i minner og vonde følelser hjelper det å komme seg ut i naturen og føle at livet går videre. På skateboardet flyr hun nesten gjennom landskapet, og de vonde følelsene blir erstattet med fred og en følelse av frihet.

Resurface er den første kortfilmen i serien Outbound, der mennesker med ulik bakgrunn forteller oss om hvordan de bruker naturen til å takle hverdagens stress og psykiske utfordringer. I Resurface forteller regissøren Jenny sin egen historie.

Jenny Andersen

Jenny Andersen

Jenny har jobbet i filmbransjen i Nord-Norge siden 2016. Resurface er hennes debut som regissør, og er en del av serien Outbound som hun utvikler i det Tromsø-baserte produksjonsselskapet Koko Film. Hun utvikler også en langdokumentar i Koko Film, som forventes å være ferdig høsten 2023. Før hun begynte som regissør har Jenny jobbet som kamerakvinne for andre film- og TV-produksjoner i Norge. Hun er utdannet fotograf fra Norsk fotofagskole i 2013.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.