FB Pixel
Mornings with My Good Sis, Black Bird

Mornings with My Good Sis, Black Bird

Da pandemien hadde vart i månedsvis, og den sosiale uroen som fulgte etter drapet på George Floyd hadde vart i dagesvis, hadde jeg et møte med en svarttrost. I likhet med de fleste morgener siden nedstengningen gikk jeg ut for å ta en kopp kaffe. Min vanlige ro ble avbrutt av kraksing fra en svarttrost i et tre. Hun var panisk og nådeløs – «Hva skjer, søster?» I den kontakten mellom fugl og menneske gjentok svarttrosten følelsene av fortvilelse, håpløshet og frustrasjon som hadde tynget meg… tynget oss de siste ukene.

Mike McCraw

Mike McCraw er en animatør og uavhengig filmskaper som er mest kjent for sin action-kortserie Animated Power Rangers og satiriske kortkomedie Soulja Story. I løpet av hans over tretten år i animasjonsindustrien er noen av hans mest bemerkelsesverdige prosjekter FOXs Bob’s Burgers, Jay-Zs The Story of OJ musikkvideo, og var hovedanimatøren på Cartoon Networks Freaknik: The Musical.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.