FB Pixel

Interdimensional Pizza Portal

Etter å manet frem et pizzastykke gjennom en interdimensjonal portal, får Grover og hans beste venn Aliee en tøff lærepenge om de tilfeldige konsekvensene av en manifestasjon.

Aron Kantor

Aron Kantor er en prisvinnende filmskaper, produsent og kunstner basert i Los Angeles. Gjennom hele karrieren har han vært opptatt av å fortelle historier som fokuserer på queer-erfaringer, -liv og -karakterer. Kortfilmene hans utforsker tematikk rundt kjønnsidentitet og queerseksualitet, sett gjennom en linse av absurditeter og mørk humor.


Arons omfattende katalog av arbeid i kortformat har blitt vist i gallerier og over 60 filmfestivaler over hele verden. Han har laget originale tittelsekvenser for en rekke langfilmer, og i 2021 debuterte han som teaterregissør på Pat Benatars Black Magic Cabaret, en kabaret om queer sosialrettferdighet.


I 2022 ble Aron tatt opp som medlem i Sony Pictures Television’s Diverse Directors Program, og en pilot han skrev med den prisbelønte forfatteren K.M. Soehnlein ble nylig kjøpt av Sony Pictures Television for videreutvikling. I tillegg er Aron for tiden opptatt med å utvikle sin første spillefilm, OTTO SABOTAGE.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.