FB Pixel

I Hope He Doesn’t Kill Me

Buzz venter utenfor leiligheten til sin anonyme Grindr date og forestiller seg alle grusomme måter det kan gå. Buzz er livredd, men kåt – så han ringer på.

SP Horror I HOPE HE DOESNT KILL ME - Nora Borchgrevink, Lyndon Hanrahan

Lyndon Henley Hanrahan, Nora Dahle Borchgrevink

Nora Dahle Borchgrevink er en norsk filmskaper basert i London. Hun var i opplæring som assisterende instruktør ved Nationaltheatret mens hun studerte ved University of Cambridge og Università Ca’ Foscari. I 2021 tok hun eksamen fra London Film School med en Final Draft Award for Outstanding Screenwriting Student nominasjon, før hun ble med i manusavdelingen for Star Wars-serien Andor. I 2022 var hun med å grunnlegge Donkey Tail Productions, som hun har regissert to kortfilmer og et teaterstykke for. I arbeidet sitt utforsker hun hykleri og sårbarhet i perfeksjonistiske og lidenskapelige karakterer som ønsker verden var et bedre sted.

Lyndon Henley Hanrahan er en London-basert filmskaper. Gjennom mørk humor utforsker han performativitet, queerness, historie og fantasi – i karakterer som søker tilflukt i sin egen fantasi. Han er en alumnus av Harvard, Cambridge, the Royal College of Art og London Film School. Han studerte ved Marshall i 2019, i 2022 var han med i UCGs manusprogram under Series Mania, og i 2023 var han med i Berlinale Talents. I tillegg til kortfilmer, skriver han for non-fiction tv-serier, og mottok en Daytime Emmy-nominasjon for sitt arbeid på Discovery+’ The Book og Queer.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.