FB Pixel
MADHU_2 Honey

Honey

Madhu

På en kveld med «Durga Pujo»-festligheter i Kolkata, gjenforenes tidligere klassekamerater Satakshi og Madhu etter flere år. Ettersom natten skrider frem avsløres følelsene deres for hverandre, men de er ikke i stand til å uttrykke dem. Hemmelighetene deres er bevart i en av Madhus notatbøker fra skoledagene, og i et postkort som Satakshi vil sende henne – seks år fra denne kvelden.

Tanmay Chowdhary, Tanvi Chowdhary

Tanmay Chowdhary, Tanvi Chowdhary

Tanmay Chowdhary er en regissør og filmfotograf hvis arbeid har vært omtalt på Nowness, Rolling Stone og Vogue. Han er en BAFTA-nykommer og han har en MFA i film- og TV-produksjon fra University of Southern California. Musikkvideoen hans for Madam Gandhi mottok the Grand Jury på SXSW i 2020. Filmene hans har høstet anerkjennelse på IFFR, Slamdance, Camerimage, Palm Springs og Festival Du Nouveau Cinema blant andre internasjonale festivaler.

Tanvi Chowdhary er manusforfatter og regissør som er mest kjent for sin prisvinnende kortfilm Binimoy. Filmene hennes har spilt på internasjonale filmfestivaler, og hun mottok prisen for Best emerging filmmaker på Through Women’s Eyes i Florida samt på Phoenix Film Festival. Hun er for tiden regi-stipendiat ved NFTS.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.