FB Pixel
Gråstein

Gråstein

Gråstein

Gråstein handler om Maren, en ung jente som prøver å passe inn hos vennene sine, men ikke klarer å få kontakt med dem mens de er for opptatt med å danse gjennom linsen til en sosial medie-app. Ting blir rarere når den sosialt utilpasse onkelen hennes dukker opp, helt til de deler et øyeblikk av hans trøblete fortid. Maren innser at kanskje til og med en vanlig gråstein kan ha skjønnhet og egenart, på sin egen måte.

Emilie Sofie Johannesen

Emilie Sofie Johannesen

Emilie Sofie Johannesen er fersk regissør, med bakgrunn som skuespiller. Hun er mest kjent for sin tilbakevendende gjesterolle i den norske dramaserien Aber Bergen (2017-18), og for å ha spilt Katarina Nielsen, den kvinnelige hovedrollen, i den uavhengige spillefilmen Transference: A bipolar love story. Johannesen har også spilt hovedrollen i en rekke reklamefilmer, musikkvideoer, festivalnominerte kortfilmer og spilt på Edinburgh og Brighton Fringe Theatre Festival til positive anmeldelser. Hun er for tiden i preproduksjon for sin nye serie Villig, en historie om «Hvor langt en person er villig til å gå for den de elsker».

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.