FB Pixel

Fortellinger fra dusjen

Svettelukt, håndklepisking og hårspray: skolegarderoben er et uunngåelig kapittel i alle ungdommers liv. Den er et episenter for forlegenhet og lykke, ensomhet og samhold, i en tid med mange endringer. Dagens generasjon har flere alternativer for å uttrykke identiteten sin, men det er få som forteller om et bekymringsløst forhold til kropp og felles dusj. “Fortellinger fra dusjen” er et snapshot av ungdommens opplevelser og refleksjoner fra skolegarderoben.

Teresia Fant

Teresia Fant er født og oppvokst i Vasa, Finland, og er nå basert i Norge. Hun ble uteksaminert med en bachelor i dokumentarregi fra Den norske filmskolen i 2018. I 2018-19 regisserte hun nettserien «Vacuum» om en gruppe 20-årige for YLE. Studentfilmen hennes «Leve Løten!» ble sendt på NRK og DR og ble nominert til New Nordic Generation-prisen på filmfestivalen i Haugesund. Hennes første dokumentar «Empty cages the movie» hadde premiere på Göteborgs filmfestival og har siden blitt vist på blant andre Ji.hlava IDFF og Dokfilm i Volda.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.