FB Pixel

Fortellinger fra dusjen

Hva syns unge mennesker om å dusje på skolen etter gymtimene? Erfaringer fra samme garderobe kan være veldig forskjellige. Noen dusjer nakne, noen dusjer med undertøy på, mens andre sprayer på litt ekstra parfyme og håper på det beste. «Fortellinger fra dusjen» er en kort dokumentar som undersøker ungdoms erfaringer i skoledusjer og garderober. Sammen skaper historiene deres et bilde av en kompleks periode, hvor garderoben blir et episenter for gleder og utfordringer.

Teresia Fant

Teresia Fant er født og oppvokst i Vasa, Finland, og er nå basert i Norge. Hun ble uteksaminert med en bachelor i dokumentarregi fra Den norske filmskolen i 2018. I 2018-19 regisserte hun nettserien «Vacuum» om en gruppe 20-årige for YLE. Studentfilmen hennes «Leve Løten!» ble sendt på NRK og DR og ble nominert til New Nordic Generation-prisen på filmfestivalen i Haugesund. Hennes første dokumentar «Empty cages the movie» hadde premiere på Göteborgs filmfestival og har siden blitt vist på blant andre Ji.hlava IDFF og Dokfilm i Volda.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.