FB Pixel

Eksponert

Eksponert

Tre uker inn i prøvene for sitt eksamensstykke finner den unge dramastudenten Ingrid seg i en ukomfortabel situasjon: Ensemblet og regissøren diskuterer om hun skal ha en nakenscene. Magnus, engang en lovende teaterregissør som forsøker å få karrieren på rett kjøl igjen, navigerer på pinlig vis diskusjonen i kjølvannet av #metoo.

Anna Fredrikke Bjerke

Anna Fredrikke Bjerke er en norsk manusforfatter og regissør med en interdisiplinær bachelorgrad fra Central Saint Martins i London og en Master of Arts i film og kjønnsstudier fra New York University. Hun er en multifasettert filmskaper som jobber på tvers av fiksjon, musikkvideoer og reklame. Arbeidene hennes har vunnet priser på festivaler internasjonalt og blitt omtalt av NoBudge, Director’s Notes, m.fl.
EKSPONERT var en del av Screen Talent Europe og Kortfilmfestivalens Pitch Forum 2020, og Bjerke er nå opptatt med utvikling av flere langfilmprosjekter.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.