FB Pixel

Don’t, Kiss. mov

Don’t, Kiss.mov

Scenen er satt, familiær og ukjent på samme tid. To menns øyne låses i et blikk magnetisk nok til at de låser lepper og reiser seg opp. Hva betyr dette kysset? Er det lidenskap, tilknytning, uttrykk, forpliktelse? Kanskje er det alt og enda mer, eller kanskje det ikke er mer enn berøring. Koreografi av Fabio Liberti .

Carl Olsson, Fabio Liberti

Carl Olsson ble født i 1984 i Sverige og er utdannet ved den Danske filmskolen i København. Hans avgangsfilm Blessed Be This Place ble nominert til det danske filmakademiets Robert-pris i 2014, og vant flere priser internasjonalt. Hans første langdokumentar Patrimonium hadde premiere under Göteborg filmfestival i 2019, og hans siste film Meanwhile On Earth hadde i år premiere under International Film Festival Rotterdam (IFFR).

Fabio Liberti ble født i 1981 i Italia og ble uteksaminert fra Codarts Rotterdam Dance Academy i 2004. Han har siden hatt fulltidsengasjement i dansekompanier i Nederland, Tyskland, Sveits, Italia og Danmark. Som koreograf har han mottatt flere priser, inkludert førsteprisen ved Rotterdam International Duet Choreography Competition.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.