FB Pixel
MV1 Techno Áhčči

DJ iDJa – Techno Áhčči (Techno Father)

To venninner drar på helgetur til Berlin og drar på klubb. Fortapt i dj’ens tunge beats transporteres de tilbake til Sápmi. Til idylliske omgivelser i Nord-Norge, midnattssolens varme og den svake lyden av joik.

Elisabeth Rasmussen

Elisabeth Rasmussen er en Sámi filmskaper fra Norges polarsirkel og grunnlegger av Wonderline Productions. Hun har en mastergrad i Media og kommunikasjon fra City University of London og en bachelor i filosofi fra Universitetet i Tromsø.

Jobben som gjestekoordinator for Tromsø int. filmfestival og markedsansvarlig for Aurora kino inspirerte henne til å lage sin første kortfilm. Med sin lidenskap for historiefortelling og fryktløse perspektiv har hun etablert seg som et fremadstormende talent i filmbransjen. Hennes prisvinnende regidebut, The Heart of Bruno Wizard (2013), ble solgt til Netflix og SVT. Hun regisserte også den Gullruten-nominerte dokumentarserien Sofa (2014-2017) for NRK. Phoenix, hennes seneste kortfilm, har blitt kjøpt opp av Altibox.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.