FB Pixel

APART

APART

En mann beveger seg gjennom de smertefulle øyeblikkene mellom begjær og kjærlighet. Følelsen av lengsel i søken etter kjærligheten, og smerten i å slippe den. En nytolkning av Agnès Vardas Le Bonheur og Marguerite Duras’ India Song.

NKD4 APART_Silas Henriksen, Cecilie Semec

Silas Henriksen, Cecilie Semec

Silas Henriksen er en Oslo-basert danser og filmskaper. Han tok eksamen ved Kunstakademiet i 2007 og har siden da vært engasjert ved Nasjonalballetten og The Netherland Dance Theater. For sistnevnte kompani har han opptrådt på prestisjetunge scener over hele verden, inkludert Bolshoi og The Lincoln Center. Han har vært solist ved Nasjonalballetten siden 2018.

Cecilie Semec er en filmfotograf med base i Skandinavia. Hun tok eksamen ved Den norske filmskolen i 2004. Arbeidene hennes inkluderer STILL BIRD, som ble vist under Venezia Biennale 2009, og COLD, som ble vist i konkurranse for Palm d’Or i Cannes i 2011.
TIME PASSES ble vist ved MoMA i New York i 2016, og hennes seneste arbeid er den kritikerroste THE LIGHT FROM THE CHOCOLATE FACTORY.

APART er Henriksen og Semecs fjerde samarbeidsprosjekt.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.