FB Pixel

All that space between us

All That Space Between Us

Store gardiner avslører verdenen på baksiden. En verden som består av lag på lag med minner. Minner fra fortiden, eller er det hint om noe som skal komme til å skje? Musikken til filmen er laget av den norske komponisten og musikeren Mari Kvien Brunvoll som spiller på porselensinstrumenter. Stemmen hennes gjør det hele enda mer eventyraktig.

MV1 Simone Hooymans

Simone Hooymans

Simone Hooymans bor og arbeider i det internasjonale AiR Kunstnarhuset Messen i Ålvik, utdannet ved Kunstakademiet for billedkunst i Arnhem (Artez) og Breda (St.Joost), Nederland.
Hooymans er biletkunstnar og arbeider med eksperimentell animasjon på ulike måtar, ved hjelp av handlaga blekk-og fargeteikningar som ho kombinerer med datateknologi.
Ho har samarbeidd med fleire norske musikarar, og har delteke ved ei rekke internasjonale gruppeutstillinger og filmfestivaler. Simone fekk hederleg omtale på den norske kortfilmfestivalen Grimstad i 2017 for musikkvideoen Rett ned som ho laga saman med gruppa Building Instrument.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.