FB Pixel
Adorn

Adorn

Adorn

Et eksperimentelt erotisk spill. En mann og en kvinne står foran hverandre, på slutten er de nesten fullt påkledd og fullstendig utmattet. Hva som skjer imellom er unikt og fullstendig improvisert av aktørene selv. Begrenset av reglene i sitt eget spill finner vi latter, lek, slossing, knulling, fingring og kyssing. En kjærlighetsscene i revers.

Jennifer Lyon Bell

Jennifer Lyon Bell

Jennifer Lyon Bell er en Amsterdam-basert amerikansk filmskaper og grunnlegger av Blue Artichoke Films, et erotisk filmproduksjonsselskap. Hun er utdannet i psykologistudier ved Harvard universitet, og en mastergrad i filmstudier. Filmene hennes har blitt vist og vunnet priser ved en rekke internasjonale filmfestivaler og museer i USA, Europa, Japan og Sør-Amerika. Hennes kunstneriske dokumentar «Headshot» ble lansert på Cannes’ Short Film Corner, og hennes 3D 360° virtual reality-film «Second Date» ble nominert for en VR-pris ved Raindance filmfestival i London.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.