FB Pixel
Act of God

Act of God

Act of God følger en dag i livet til Stuart, en funksjonshemmet mann hvis liv er et takras. Pleierne hans forlater ham og med god grunn: Han er en drittsekk, et faktum som raskt blir tydelig for den nye fyren som har i oppgave å få ham ut av sengen.

Stuarts pendling til jobb blir avbrutt av oppdagelsen av en 100 dollar-seddel som ligger på fortauet, like utenfor rekkevidde. Den flagrer bort så snart han beveger seg mot den, og fører ham på en jakt som til slutt ødelegger rullestolen hans og tvinger ham til å revurdere sitt giftige ideal om å klare seg selv.

Spencer Smith, Parker Cook

Spencer Smith, Parker Cook

Spencer Cook er en Austin-basert filmskaper, kunstner og funksjonshemmingsaktivist. Som en livslang rullestolbruker er Spencer dedikert til å bidra til å forbedre måten folk forholder seg til sin egen kropp på gjennom funksjonshemmings-linsen.

Parker Smith er en dokumentarfilmskaper basert i Austin, Texas. Han filmet, klippet og regisserte sin debutfilm Ramblin’ Freak som et enmannscrew, og fikk verdenspremiere på SXSW Film Festival i 2017.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.