FB Pixel

Det er lov å si nei

16 år gamle Jane er omgitt av seksuelt press fra sosiale medier, TV-programmer og hennes «venner» fra skolen. Når det blir oppdaget at hun liker en gutt fra klassen sin og han liker henne tilbake, forventes det at de ligger sammen. Snart havner hun i en situasjon der hun må velge mellom sosial katastrofe og …

Kakerlakkene

I en dystopisk by på randen av kollaps etter at kakerlakkene har tatt over, sender et brorskap 17 år gamle Tim på et oppdrag for å sprenge kakerlakkenes reir for å redde hjembyen hans.

Out of Stock

Tiden holder på å renne ut for Anna, som kommer hjem fra skolen for å gjøre ferdig sitt siste skoleprosjekt. Hennes eneste hindring: hennes eget hjem.

The Right Words

Kenza (15) og hennes lillebror Madhi (13) henger hverandre ut på sosiale media jevnlig. På en busstur, Kenza setter sin naive og romantiske lillebror på prøve: å erklære kjærlighet til Jada; en jente som Madhi er glad i, men Jada kjenner ikke han.

Dad’s Sneakers

Et innblikk i de siste timene av 13 år gamle Sashas liv på en internatskole for barn uten foreldreomsorg. Han er en av de heldigste – en amerikansk familie adopterte ham til slutt. I dag skal han flytte til et annet land for alltid, men det er noe som ikke lar ham gå.

My Favourite Criminal

En dag får Iben en engelskoppgave på skolen som viser seg vanskelig å løse. Iben og klassekameratene oppfordres av engelsklæreren til å presentere et personlig essay foran klassen med tittelen «My favourite Criminal».

Around the Corner

12 år gamle Nejc er vitne til mobbing. Han blir venner med Timi, mobbeofferet.

Attila

En gutt på 12 år lever med en far frosset fast i bunnløs sorg etter at hans kone er borte. Faren er en skygge i huset og sønnen må ta seg av alt det huslige.

Chitana

I stedet for å ta med vann fra landsbybrønnen griper Eya og Sofia, ti og tolv, sjansen til å oppdage den nærliggende skogen hvor de ikke har lov til å være. De bestemmer seg for å gjøre hva de vil, akkurat som gutter! I skogen opplever de vakre møter, men frihet har alltid en pris.

The Right Words

Kenza (15) og hennes lillebror Madhi (13) henger hverandre ut på sosiale media jevnlig. På en busstur, Kenza setter sin naive og romantiske lillebror på prøve: å erklære kjærlighet til Jada; en jente som Madhi er glad i, men Jada kjenner ikke han.

Gråstein

Gråstein handler om Maren, en ung jente som prøver å passe inn hos vennene sine, men ikke klarer å få kontakt med dem mens de er for opptatt med å danse gjennom linsen til en sosial medie-app. Ting blir rarere når den sosialt utilpasse onkelen hennes dukker opp, helt til de deler et øyeblikk av …

Laika & Nemo

Nemo ser annerledes ut. Ingen andre går med dykkerklær og en så stor hjelm. Men så en dag møter han Laika, en astronaut.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.