FB Pixel

MV 2

Lokoy x Nils Bech – Relay

Du er invitert til et gruppemøte i Anonyme Apatikere i Oslo. ?AA?-gruppens deltakere inkluderer norske artister, skuespillere og musikere som GABIFUEGO (fra Boy Pablo), Kamara og Safario. 

Read more

Ruben – Running

I Running begynner vi akkurat der vi slapp i Rubens forrige video Mama Don’t Know, i en dystopisk verden utenfor Rubens eget hode. 

Read more

FLTY BRGR GRL – Slowdance

FLTY BRGR GRL er en popduo som lager søte og skumle sanger om kjærlighet. Musikkvideoen er en rosa og drømmende ballkveld med et snev av Transylvania, med temaer som kjærlighet, forelskelse og dødelig besettelse.

Read more

Ruracio – Matata

I mange afrikanske samfunn presenterer brudgommens familie penger eller kuer til brudens familie. Sangen tar utgangspunkt i denne tradisjonen og setter en urban og moderne vri på den.

Read more

Ora the Molecule – Creator

Inspirert av Greta Thunberg og en liten jentes forferdelse over klimaendringene, lagde Tanmay Chowhdary en video der jenta forbereder seg på den store avslutningen.

Read more

Sondre Justad – Sorry

Sondre Justad’s song, Sorry, is about how he has changed from when he was little, through his music career to who he is today. A cocktail of live action footage, personal home videos and animated sequences.

Read more

Prisseremoni

Receive our newsletter

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.