FB Pixel

IKD 5

Not Until Now

Vår kontakt med naturen, til kilden av lokalsamfunnene og landbruksøkonomiene, blir stadig mer abstrakt og blir stadig mer preget av mangel på bevissthet. Hva gjør denne mangelen på bevissthet med vår oppfatning av skogen?

Read more

Dustin

I et forlatt lager danser en liten gruppe til intens technomusikk. Blant dem er Dustin, en ung transperson. Når natten trekker på, forvandles kollektivt hysteri til søt melankoli og eufori til lengsel etter ømhet.

Read more

Nights and Days in July

En kvinne befinner seg salene i byen i løpet av de lyse sommernettene. Hun prøver å komme i kontakt med andre over telefonen for ikke å være fanget av egen kjedsomhet. 

Read more

Rocks and Crows

Lucas leker i hagen til bygningen sin med en plastpistol. Men leken får en ny vri når han begynner å leke med kråkene. 

Read more

You Are Always 20

En regissør får tak i en gammel spillefilm fra 2001, som han og bestevennen lagde da de var 19. Når han ser den, husker han sin ungdomstid og forstår hvorfor vennskapet deres gikk tapt.

Read more

Cause of Death

Kvinner og deres kropp er alltid i fare. Gjennom arkivbilder, animasjon og muntlig poesi blir den strukturelle og tilbakevendende volden mot kvinner avslørt.

Read more

NHA MILA

Etter 14 år borte fra hjemlandet, blir Salomé tvunget til å returnere til Kapp Verde for å besøke sin døende bror. Det blir en åndelig reise som avslører et smertefullt bånd til hjemlandet.

Read more

Prisseremoni

Receive our newsletter

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.