FB Pixel

Meld deg på årets kortfilm-pitch!

Jobber du med kortfilm og har tilknytning til Mediefabrikken eller Tvibit? Da kan din neste film bli en av ti prosjekter som presenteres i en kortfilm-pitch på årets festival. Meld deg på før 12. mai.

4 000 euro i produksjonsstipend venter vinneren av en kortfilm-pitch på Kortfilmfestivalen i juni. I samarbeid med Mediefabrikken ved Viken filmsenter og Screen Talent Europe inviterer vi unge europeiske produsenter, regissører og manusforfattere til å presentere et prosjekt som skal bli til kortfilm. Arrangementet vil foregå digitalt, og det samme gjør forberedelsene, som foregår tirsdag 8. og onsdag 9. juni.

Hver deltaker får inntil fem minutter til å presentere, og i juryen som skal vurdere prosjektene sitter potensielle co-produsenter, finansiører og andre filmskapere. Påmelding skjer innen 12. mai, og inntil ti prosjekter fra hele Europa blir valgt ut til å delta. I tillegg til muligheten for prispenger får alle deltakerne også gratis pass til årets festival.

Alle presentasjoner skal foregå på engelsk. Les mer om retningslinjene under, og meld deg på her: https://form.jotform.com/210971261535049.

——————

Application terms
Du må ha en forbindelse til en av partnerne i Screen Talent Europe (bostedsadresse, jobb el.l. i regionene). Liste over partnerne finner du i søknadskjema eller på www.screentalent.eu.
Pitchen skal holdes på engelsk. Vi ber deg derfor også om å søke på engelsk.
Som søker må du ha laget minimum 2 kortfilmer (fiksjon eller dokumentar)
Du må søke med et kortfilmprosjekt under utvikling (fiksjon eller dokumentar), med maks lengde på 30 minutter.
For å delta må du være tilgjengelig digitalt for pitcheforberedelser og teknisk sjekk tirsdag 8. og onsdag 9 juni, samt selve pitchen torsdag 10. juni.
Du må ha tilgang til PC/Mac og stabilt nettverk.

What do get as a participant
I tillegg til selve pitchen vil du delta på:
Forberedende digitalt verksted med fokus på å utvikle prosjektet, forberede pitch og bli bedre kjent med de andre deltakerne. Verkstedet ledes av veiledere ved Mediefabrikken
Digitale nettverksmøter hvor du kan få informasjon om Screen Talent Europe-partnernes støtteordninger og snakke med andre filmskapere fra Europa

Du vil også få gratis festivalpass til hele den digitale festivalen.

Søknadsfrist: 12. mai 2021. MELD DEG PÅ HER.

For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med marteo@viken.no

Screen Talent Europe Logo

About Screen Talent Europe
Screen Talent Europe er et nettverk av organisasjoner som utvikler filmtalenter innenfor film- og tv-bransjen. Screen Talent Europe jobber for å legge til rette for co-produksjon og samarbeid mellom talentene som har tilknytting til organisasjonene. Mediefabrikken og Filmveksthuset Tvibit er de norske partnerne i organisasjonen.

Nyhetsbrev i footer

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to send out newsletters. You can unsubscribe at any time by clicking on a link in the email.