FB Pixel

Kortfilmfestivalen 2021 er over for i år, både i fysisk forstand og vårt digitale tilbud.

For en festivaluke det har vært! 44. utgave av Kortfilmfestivalen har satt kortfilm på dagsordenen både digitalt og på fysiske kinovisninger. I våre konkurranseprogrammer har 53 norske kortfilmer, 26 musikkvideoer, og 50 internasjonale filmer blitt vist, sett og snakket om, med filmskapere på besøk i vårt festivalstudio i Oslo eller digitalt fra hele verden. Og på Vega Scene i Oslo, Kulturhuset i Grimstad og ti andre kinoer i Norge har norsk kortfilm også fått plass på stort lerret.

Kortfilmfestivalens publikum har kunnet la seg friste av spesialvisninger med til sammen 65 filmer på plakaten. I spesialarrangementer og samtaler har de kunnet fordype seg i alt fra virtuell historiefortelling og kulturpolitikk, til representasjon på film og framtida for internasjonal festival- og filmkultur.

Tusen takk til alle som bidro! Takk til filmskapere som bidro med filmer og med sin tid, til alle deltakere i samtaler og arrangementer, til våre eminente ordstyrere og programledere, til dyktige og hardtarbeidende ansatte ved Vega Scene i Oslo og ved alle andre visningssteder. Takk til våre finansiører, støttespillere, leverandører, sponsorer, samarbeidspartnere og andre bidragsytere. Takk til Kortfilmfestivalens fantastiske stab, og selvsagt til publikum som har fulgt oss så langt. Vi håper vi ses i Grimstad i juni 2022!

Nyhetsbrev i footer

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to send out newsletters. You can unsubscribe at any time by clicking on a link in the email.