FB Pixel

Dette kan du få med deg utenfor kinosalen

Film er kanskje hovedattraksjonen i Grimstad i juni – men man også kan skape uforglemmelige sommerminner også utenfor kinosalen på årets festival. Vi legger til rette for noen deilige og avslappende dager fylt av nye møter og opplevelser. Vi arrangerer et stort utvalg av sosiale aktiviteter som man kan få med seg både i skjærgården, på Hestetorget og rundt omkring i Grimstads gater.

Hver dag under festivalen kan du dra på båttur ut i Grimstads skjærgård. Både skonnerten Solrik og Badebåten står igjen klare for festivalens gjester. Bli med på en times seilas i Grimstads vakre skjærgård, nyt den deilige sjølufta, nykokte reker og noe deilig i glasset – vi har bestilt solfylte og vindstille dager! Turen er gratis for alle akkrediterte, men husk at det er begrenset antall plasser på båtene, så det er førsteperson til mølla som gjelder.

TIDER FOR BÅTTUR
ONSDAG kl. 15.00: SOLRIK
TORSDAG kl. 15.00: SOLRIK
FREDAG kl. 15.00: BADEBÅTEN
FREDAG kl. 20.00: KVELDSTUR MED SOLRIK
LØRDAG kl. 15.00: BADEBÅTEN

Berit Bislets Festivalbingo

I år har vi gleden av å få besøk av Telemarks røde rose Berit Bislet. Hun inviterer til en bingo du aldri har sett maken til! Det blir frekke historier, underholdning og god musikk, og ikke minst et flott gavebord som bugner over av nydelige premier. Vær på plass på Hestetorget 21:00 på fredagen for å få med deg dette spetakkelet!

Vi får også besøk av Norsk filmklubbforbund som skal holde årets store filmquiz. Hva var det egentlige navnet til Cary Grant? I hvilken film hadde Liv Ullmann sin første (lille) rolle? Og hva er vel livet uten filmquiz? Norsk filmklubbforbund byr på uhøytidelig quiz på Hestetorget torsdag 9.juni kl. 20.00! Quizen foregår på engelsk, slik at alle våre gjester kan delta.

Alle tilreisende morgenfugler inviteres i år til å bli med på det daglige morgenbadet hver dag på bystranda. Vi inviterer vi til et deilig og forfriskende morgenbad på bystranda, Gudmand Brygge 1. Vi stiller med kaffe og boller kl 09.00-10.00.

I samarbeid med Nøgne Ø inviteres festivalpublikummet til det kjente Grimstad-bryggeriet. Det blir to omvisninger og ølsmaking på fredagen under festivalen, og det settes opp egen transport med minibuss fra Kulturhuset. Det blir smaksprøver og innsikt i Nøgne Øs særegne historie.
Det er 30 tilgjengelige plasser per omvisning klokken 16:00 og 18:00 på fredagen. For å delta må du melde deg på ved å sende en mail til julie@kortfilmfestivalen.no. I mailen skriver du navn, telefonnummer og hvilken av omvisningene du ønsker å være med på. Ølsmakingen er gratis og først-til-mølla-prinsippet gjelder.

Siste morgenen av festivalen fra 10:00-12:00 inviterer Kortfilmfestivalen og Apotekergården til en deilig “dagen derpå”- frokost. Her kan du oppsummere festivaluka over god kaffe, egg og bacon, og få en rolig start på dagen. Frokosten er gratis for alle akkrediterte.

I tillegg til dette har vi mye mer! Det vil arrangeres blant annet vorspiel, klubbkvelder og animasjonsverksted. Følg med på programsiden klokken 12:00 på torsdag 19. mai – da annonseres det fulle programmet på vår nettside.
Bor du i Oslo? Kom på slippfesten vår på Ingensteds på torsdag kl. 18:00, da vel! Link here.

Nyhetsbrev i footer

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to send out newsletters. You can unsubscribe at any time by clicking on a link in the email.