FB Pixel

Årets festivalprogram er klart!

Den 43. Kortfilmfestivalen gir deg 10. - 14. juni det beste av norsk og internasjonal kortfilm ? på en splitter ny digital plattform.

I mars tok Kortfilmfestivalen avgjørelsen om å arrangere 2020-utgaven på nett, og nå kan vi stolt presentere resultatet!

I tillegg til en oppdatert nettside har vi laget en flunkende ny strømmeplattform. Vårt mål har vært å gjenskape festivalopplevelsen på nett, og presentere programmet på en oversiktlig måte, i best mulig kvalitet. Kortfilmfestivalen 2020 byr derfor på alt du er vant til å oppleve: de beste norske og internasjonale kortfilmene, møter med kjente og ferske filmskapere, spennende debatter og bransjearrangementer.

Årets filmskaper i fokus er svenske Amanda Kernell,, kjent blant annet for spillefilmen Sameblod. Vi viser hennes glitrende kortfilmer og presenterer henne i en egen mesterklasse. Egne spesialprogrammer gir deg kortfilm av internasjonale stjerneregissører, film om arkitektur, alternativ pornografi, og det beste av korona-kortfilm fra rundt om i Norge. Vi har også spesialsydd en programdel for bransjefolk, med mesterklasser, seminar om digital distribusjon, fagsnakk fra noen av Norges fremste filmskapere ? og som vanlig presenterer Sundance og Toronto
International Film Festival present a selection of their best films.

How the festival works:
Festivalpass er nå tilgjengelig for kjøp til en redusert pris på kr 200,-!

Alle har tilgang til å utforske programmet, men du må ha festivalpass for å kunne se alle festivalens filmer og programmer. Festivalpass kan du kjøpe here.

Alle filmer og programmer blir tilgjengelig for visning fra onsdag 10. juni kl. 12.00 til søndag 14. juni kl. 23.59. En rekke arrangementer sendes direkte, men opptak vil bli gjort tilgjengelig i etterkant.

On our daily planner får du oversikt over alle live- og filmprogram med veiledende tidspunkt. Mange live-samtaler er knyttet til bestemte filmprogram, og vi anbefaler å se filmene før de tilhørende paneler og samtaler med norske og internasjonale regissører. 

Further information is available in our FAQ-fane on our website.

Velkommen til årets utgave av Kortfilmfestivalen! 

Partners

Institut francais de Norvege

Norway in the US

Norway in the UK

The Spanish Embassy in Oslo

The Irish Embassy in Oslo

The Portuguese Embassy in Lisbon

The German Embassy in Oslo

Receive our newsletter

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.